Glostrup Torv - Beskrivelse af musik

År 2019

Beskrivelse af kunstnere

4. maj og 1. juni: Glostrup Byorkester
Glostrup Byorkester er et harmoniorkester med følgende instrumenttyper:
fløjte, klarinet, saxofon, trompet, horn, baryton, trombone, tuba og slagtøj.
Vores repertoire skifter hver sæson men omfatter både klassisk, march og moderne rytmisk musik.

11. maj og 15. juni: Søren Sebber Larsen
Søren Sebber er en professionel selvlært musiker og sanger, og han kan spille på de fleste instrumenter. Han er bl.a. kendt fra Hit med sangen og Fællessang på Charlie. Han optræder han med kunstnere som Bobo Moreno, Monique, Amin Jensen, og Anette Heick for blot at nævne nogle.

18. maj og 13. juli: H.H.musik v/Henrik Andersen og Simon Andersen

25. maj: Gigi, Rask og Taube
Gigi, Rask & Taube: er en country trio, som hver især har en lang baggrund indenfor musik i forskellige genre.
De har fundet sammen i denne trio på grund deres kærlighed til country musik.
De spiller det gode traditionelle af kunstnere som blandt andre Allan Jackson, Carlene Carter og the Mavericks.

8. juni: Sprogskolens Lærerband

22. juni, 20. juli og 24. august: Basement Four
Traditionel jazz
Basement Jazzband står for traditionel jazz med et bredt repertoire af jazzklassikere og evergreens, som altid vil være et populært indslag ved arrangementer på gågaden, i indkøbscentret, på caféen, til byfesten, receptionen eller andre steder, hvor der skal skabes en glad og festlig stemning.

29. juni: Bonafide Bluesmen
Jens Normann Nielsen – Sang og bas / Lars Horvardt – Trommer / Mogens Jensen – Guitar og kor
Bonafide Bluesmen spiller blues med engagement og nerve. Inspireret af de gamle mestre, tilsat engelsk 60’er blues, krydret med texas og et strejf af rock.

6. juli: V.B.Band Alltime hits

27. juli: Mandskoret B77
Mandskoret er fra Rødovre.
De består af 11 mænd, som alle bidrager til rigtig god underholdning.
De opnår stor succes, hver gang de optræder og de er verdensberømte i Rødovre 😁
Deres repertoire er en god blanding af de gode gamle dansktop sange, krydret med sange fra de fede 60'er.

3. august: Line Dance
Glostrup Linedance blev stiftet den 11 marts 2003
Foreningen har primært til formål at udbrede kendskabet til linedance.
Men hygge, god musik og socialt samvær spiller også en væsentlig rolle.

10. august: Tumult / Lunden

17. august: Blue Note Grinders
Svedigt svingende bluesband. Funky trommer, groovy bas og blistrende bluesguitar. Spilleglæde, der når ud over scenekanten. Bluesfest!

31. august: Vestegnens Harmonika Klub
Klubben blev stiftet i 1984. Pt. 115 medlemmer hvoraf mere end halvdelen er aktive spillere.
Klubbens formål er bl.a.  at udbrede kendskabet til god harmonikamusik
Vi er i øjeblikket fire grupper / orkestre med hver sit repertoire, spændende fra musicals, evergreens, syng med numre og sømandsviser. Derudover har vi et fælles repertoire som alle spiller med på.