Kunne du tænke dig at blive medlem af Lions?

Alle kan blive medlem af en Lions Club, idet vi er en humanitær organisation. Du behøver kun at tage kontakt til klubbens præsident.

Vi vil gerne i kontakt med aktive mennesker, der er indstillet på at bruge lidt tid og kræfter på at hjælpe andre.

Kunne du tænke dig at blive medlem, så kontakt klubbens præsident Ludvig Blomberg, tlf. 40 13 55 79 evt. via e-mail L.blomberg@mail.dk. Herefter vil du blive indbudt til en samtale og inviteret til et klubmøde, så du kan danne dig et indtryk af Lions Club Glostrup.

Indsættelse af Leif Olsen som nyt medlem i oktober 2012

Indsættelse af Leif Olsen som nyt klubmedlem dem 8. oktober 2012