Lions GlostrupForsideLionsfilmLions Glostrup0 % til administrationLørdagsmarked på Glostrup TorvKræmmer- og loppemarked 2018DonationerVenskabsklubLinks
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Støttekoncert med Lune Carlsen og Søren Sebber
Lions Club Glostrup arrangerer støttekoncert med Lune Carlsen og Søren Sebber i Glostrup Bio til fordel for klubbens humanitære arbejde

>> Læs mereLoppemarkeder på Glostrup Torv
Lions Club Glostrup afholder loppemarkeder på Glostrup Torv hver lørdag i maj, juni, juli og august måned. Markederne afholdes i samarbejde med Glostrup Kommune, Glostrup Shoppingcenter og Folkebladet. Underholdning på scenen 2 lørdage hver måned.

>> Læs mereKræmmer- og loppemarked i Glostrup Hallen
Lions Club Glostrup afholder kræmmer- og loppemarked i Glostrup Hallen lørdag den 6. og søndag den 7. oktober 2018.

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

 

 Glostrup kulturnat

Glostrup Kulturnat giver hvert år Lions Club Glostrup en god mulighed for at eksponere organisationen og klubben i retning af mere åbenhed om vores arbejde.

Vi fik i 2009 en ekstra udfordring, idet Rotary havde valgt at deltage. Rotary havde fået tildelt standplads lige overfor vor stand. 2 humanitære klubber med samme sigte og dog så forskellige. Målet var klart for os, vi ville være synlige og aktive.

Rulledisplays blev hentet i Hillerød. De var lette og hurtige at sætte op og teksten var god med tilstrækkelig information om Lions generelt - og så står der Lions på dem. Kombineret med vort eget display, omhandlende vore egne aktiviteter, udgjorde det en komplet stand.

En minigolfbane samt uddeling af små poser vingummibjørne til børnene, trak forældrene til. De kunne så deltage i en konkurrence om 5 x 2 fl. vin ved at besvare fem spørgsmål der relaterede sig til vore displays. Dermed fik de info om Lions arbejde. For at minde forældrene om, at Lions hvert år sælger juletræer på Hovedvejen, var der også et spørgsmål vedr. dette punkt. Endelig viste vi en DVD omkring Lions projektet ¨Masanga Hospital¨. Den blev vist hver halve time.

En god oplevelse - forhåbentlig også for vores ca. 800 gæster.

 

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark