Glostrup kulturnat

Glostrup Kulturnat giver hvert år Lions Club Glostrup en god mulighed for at eksponere organisationen og klubben i retning af mere åbenhed om vores arbejde.

Vi fik i 2009 en ekstra udfordring, idet Rotary havde valgt at deltage. Rotary havde fået tildelt standplads lige overfor vor stand. 2 humanitære klubber med samme sigte og dog så forskellige. Målet var klart for os, vi ville være synlige og aktive.

Rulledisplays blev hentet i Hillerød. De var lette og hurtige at sætte op og teksten var god med tilstrækkelig information om Lions generelt - og så står der Lions på dem. Kombineret med vort eget display, omhandlende vore egne aktiviteter, udgjorde det en komplet stand.

En minigolfbane samt uddeling af små poser vingummibjørne til børnene, trak forældrene til. De kunne så deltage i en konkurrence om 5 x 2 fl. vin ved at besvare fem spørgsmål der relaterede sig til vore displays. Dermed fik de info om Lions arbejde. For at minde forældrene om, at Lions hvert år sælger juletræer på Hovedvejen, var der også et spørgsmål vedr. dette punkt. Endelig viste vi en DVD omkring Lions projektet ¨Masanga Hospital¨. Den blev vist hver halve time.

En god oplevelse - forhåbentlig også for vores ca. 800 gæster.