Lions GlostrupForsideLionsfilmLions Glostrup0 % til administrationLørdagsmarked på Glostrup TorvKræmmer- og loppemarked 2019DonationerVenskabsklubLinks
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Støttekoncert med Lune Carlsen og Søren Sebber
Lions Club Glostrup arrangerer støttekoncert med Lune Carlsen og Søren Sebber i Glostrup Bio til fordel for klubbens humanitære arbejde

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave
 

Lions Club Glostrup

Lions Club i Glostrup er bygget op ganske som enhver forening med et antal medlemmer, en valgt bestyrelse, udvalg o.lign. Der er medlemsmøder en gang om måneden. Møderne opdeles mellem planlægning af kommende arrangementer, der skal skaffe eller fordele penge til et bestemt formål, samt foredrag og socialt og kammeratligt samvær. 

Lions bygger på at arbejde humanitært i et fællesskab, hvor den enkelte bruger af sin fritid og sine evner på at hjælpe, hvor der er behov. Det gælder både i lokalområdet, i Danmark og i udlandet. Ingen kan melde sig ind i en Lions-klub, de bliver bedt om det. Vi vil gerne sikre, at folk er aktive, når de kommer, og at de er indstillet på at bruge tid og kræfter på at hjælpe andre.

Helt special økonomi med to adskilte pengekasser

Når Lions siger, at indsamlede penge fra aktiviter går ubeskåret til et eller andet formål, er det mere end korrekt. 

Klubben har to pengekasser

En Lions-klub har to adskilte pengekasser.

          Aktivitetskassen

Aktivitetskassen, hvor overskuddet fra aktiviteterne og de indsamlede midler opbevares, indtil de udbetales til forud bestemte humanitære formål.

          Klubkassen

Penge heri kommer udelukkende fra medlemmernes kontingent. Al administration af klubben og klubbens mødeaktiviteter betales af medlemmernes kontingent.

Er Lions noget for dig?

Hvis du kunne tænke dig at blive medlem af Lions, kan du kontakte gruppens præsident. Vi vil derefter tage en snak med dig og invitere dig med til et prøvemøde. 
 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark