Socialt samvær

Det tilstræbes, at der på alle klubaftener er foredrag af en ekstern/intern foredragsholder og ca. 3 af klubaftenerne pr. år afholdes virksomhedsbesøg. Vi ønsker at få noget at tænke over, noget der skal tages stilling til. Klubben skal være under stadig udvikling.

Af og til er vor ledsager m/k inviteret med for at få del i klublivet. Når de store aktiviteter afvikles, får vi ofte hjælp herfra, og det styrker interessen om Lions arbejde på privatfronten.

I 2009 har vi fået udviklet et samarbejde med en svensk Lions Club: Reng Höllviken.