Lions GlostrupForsideLionsfilmLions Glostrup0 % til administrationLørdagsmarked på Glostrup TorvKræmmer- og loppemarked 2018DonationerVenskabsklubLinks
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Støttekoncert med Lune Carlsen og Søren Sebber
Lions Club Glostrup arrangerer støttekoncert med Lune Carlsen og Søren Sebber i Glostrup Bio til fordel for klubbens humanitære arbejde

>> Læs mereLoppemarkeder på Glostrup Torv
Lions Club Glostrup afholder loppemarkeder på Glostrup Torv hver lørdag i maj, juni, juli og august måned. Markederne afholdes i samarbejde med Glostrup Kommune, Glostrup Shoppingcenter og Folkebladet. Underholdning på scenen 2 lørdage hver måned.

>> Læs mereKræmmer- og loppemarked i Glostrup Hallen
Lions Club Glostrup afholder kræmmer- og loppemarked i Glostrup Hallen lørdag den 6. og søndag den 7. oktober 2018.

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

  

PRESSEMEDDELELSE

 

 Lions Club i Glostrup har doneret 5.000 kr. til Haiti

 

Lions Club i Glostrup har doneret 5.000 kr. til jordskælvsofrene på Haiti. Beløbet er tilgået Haiti via Lions Danmarks Katastrofe- og Hjælpefond, der på landsplan har doneret i alt 500.000 kr. Hjælpen er ydet via "Læger uden grænser".

Det er overskuddet fra juletræssalget i 2009, der har muliggjort denne donation.

I 2009 har Lions Club Glostrup og FDF Glostrup fortsat de tidligere års samarbejde om at sælge juletræer på pladsen foran Superbrugsen på Hovedvejen i Glostrup.

Lions Clubs andel af overskuddet bruges til diverse socialt arbejde, dels i kommunen og som nævnt i den aktuelle situation også til Haiti.

Søndag den 13. december 2009 donerede Lions Club Glostrup 10 stk. gavekort a' kr. 1.000 til julekurve fra Superbrugsen. Gavekortene blev overrakt til Glostrup kommunes Social- og Sundhedsforvaltning til uddeling blandt enligt trængende børnefamilier i Glostrup.

Alt i alt har Lions Club Glostrup på nuværende tidspunkt doneret 15.000 kr. af det samlede overskud fra juletræssalget.

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark