PRESSEMEDDELELSE

Lions Club i Glostrup har doneret 5.000 kr. til Haiti

Lions Club i Glostrup har doneret 5.000 kr. til jordskælvsofrene på Haiti. Beløbet er tilgået Haiti via Lions Danmarks Katastrofe- og Hjælpefond, der på landsplan har doneret i alt 500.000 kr. Hjælpen er ydet via "Læger uden grænser".

Det er overskuddet fra juletræssalget i 2009, der har muliggjort denne donation.

I 2009 har Lions Club Glostrup og FDF Glostrup fortsat de tidligere års samarbejde om at sælge juletræer på pladsen foran Superbrugsen på Hovedvejen i Glostrup.

Lions Clubs andel af overskuddet bruges til diverse socialt arbejde, dels i kommunen og som nævnt i den aktuelle situation også til Haiti.

Søndag den 13. december 2009 donerede Lions Club Glostrup 10 stk. gavekort a' kr. 1.000 til julekurve fra Superbrugsen. Gavekortene blev overrakt til Glostrup kommunes Social- og Sundhedsforvaltning til uddeling blandt enligt trængende børnefamilier i Glostrup.

Alt i alt har Lions Club Glostrup på nuværende tidspunkt doneret 15.000 kr. af det samlede overskud fra juletræssalget.