Lions GlostrupForsideLionsfilmLions Glostrup0 % til administrationLørdagsmarked på Glostrup TorvKræmmer- og loppemarked 2018DonationerVenskabsklubLinks
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Støttekoncert med Lune Carlsen og Søren Sebber
Lions Club Glostrup arrangerer støttekoncert med Lune Carlsen og Søren Sebber i Glostrup Bio til fordel for klubbens humanitære arbejde

>> Læs mereLoppemarkeder på Glostrup Torv
Lions Club Glostrup afholder loppemarkeder på Glostrup Torv hver lørdag i maj, juni, juli og august måned. Markederne afholdes i samarbejde med Glostrup Kommune, Glostrup Shoppingcenter og Folkebladet. Underholdning på scenen 2 lørdage hver måned.

>> Læs mereKræmmer- og loppemarked i Glostrup Hallen
Lions Club Glostrup afholder kræmmer- og loppemarked i Glostrup Hallen lørdag den 6. og søndag den 7. oktober 2018.

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave
  

PRESSEMEDDELELSE

1/4 Million til Australien fra LIONS DANMARK

Lions Danmarks Katastrofe- & Hjælpefond har den 19. januar bevilget 1/4 million til hjælp for ofrene ved de store oversvømmelser i Australien.

 

De katastrofale oversvømmelser der har ramt de østlige stater af Australien og sendt mange tusinde mennesker ud af deres hjem, har medført et stort behov for hjælp i områderne.

 

Derfor har de danske Lionsklubbers Katastrofe- og Hjælpefond besluttet at overføre kr. 250.000,00 til MD 201 - Lions Australien's katastrofefond,  "Australian Lions Foundation - Lions Flood Appel" .

 

 

Midlerne vil hovedsalig blive brugt til hjælp for enkelt personer og familier til  rengøring af deres hjem, erstatning af tøj og udskiftning af elektriske apparater, bøger osv..

 

Lions Australien vil yde bistanden, ved at modtagerne får kuponer som er indløselige på lokale virksomheder, for på denne måde ikke kun at hjælpe enkelt personer og familier, men også de virksomheder der er blevet påvirket af oversvømmelserne.

 

Lige som ved tidligere katastrofer støtter Lions over hele verden, bl.a. gennem LCIF, Lions Internationale Fundation og Lions Danmarks egen Katastrofe- og Hjælpefond.

 

Du kan støtte Lions Humanitære indsats i Australien ved at donere et beløb på følgende bankkonto i Danske Bank  3543 - 3543435031 og mrk. Australien 2011.

 

For yderligere information kontakt

 

Lions Club Glostrup                                         

v/ Flemming Elbo, tlf. 36 17 22 80, mobil 40 43 76 76, e-mail: elbo@os.dk    

 

Du kan læse mere om Lions Club Glostrup på vores hjemmeside  http://www.glostrup.lions.dk/.  Her kan du bl.a. læse mere om, hvilke projekter vi støtter i lokalområdet.

 

Du kan læse mere om Lions Danmark & Lions International  på hjemmeside http://www.lions.dk/

 

 
 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark