PRESSEMEDDELELSE

Lions støtter ofrene for jordskælvet og tsunamikatastrofen i Stillehavsområdet med 7.5 mill. DKK.

Ved store naturkatastrofer, er Lions ofte de første til at reagere, og løbende fortsætte hjælpen, så længe det er nødvendig.

Lions Clubs International Foundation, LCIF har i går bevilliget 7 millioner DKK, til øjeblikkelig hjælp.

Dette omfatter Lions Clubs International Foundations Katastrofehjælp, samt dedikerede donationer fra Lions i hele verden. LCIF overvåger også hvad der sker i andre nationer i Stillehavet.

Lions Danmarks Katastrofe- & Hjælpefond har dags dato bevilliget 500.000.- DKK til den øjeblikkelige nødhjælp til de lande og områder i Stillehavet som efter den kraftige tsunami, har behov for støtte og hjælp til at overleve her er nu.

Lions i Japan og de omliggende lande i Stillehavet vil løbende indrapportere om skaderne og hvor der er behov for hjælp her og nu, samt den efterfølgende genopbygning.

Du kan støtte Lions Humanitære indsats i Stillehavet ved at donere et beløb på følgende bankkonto i Danske Bank  3543 - 3543435031 og mrk. Katastrofen i Stillehavet.

Der er også mulighed for at donere 100 eller 150 kr. ved at sende en SMS og skrive LIONS 100 eller LIONS 150 til 1999 + alm. SMS takst.

Lige som ved tidligere katastrofer støtter Lions over hele verden, bl.a. gennem LCIF, Lions Internationale Foundation og Lions Danmarks egen Katastrofe- og Hjælpefond hjælpen vil blive givet via Lionsklubber i de pågældende områder.

For yderligere informationer kontakt

Lions Club Glostrup

v/ Flemming Elbo, tlf. 36 17 22 80, mobil 40 43 76 76, e-mail: elbo@os.dk

Du kan læse mere om Lions Club Glostrup på vores hjemmeside  http://www.glostrup.lions.dk/.  Her kan du bl.a. læse mere om, hvilke projekter vi støtter i lokalområdet.

Du kan læse mere om Lions Danmark & Lions International  på hjemmeside http://www.lions.dk/