Lions GlostrupForsideLionsfilmLions Glostrup0 % til administrationLørdagsmarked på Glostrup TorvKræmmer- og loppemarked 2019DonationerVenskabsklubLinks
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Støttekoncert med Lune Carlsen og Søren Sebber
Lions Club Glostrup arrangerer støttekoncert med Lune Carlsen og Søren Sebber i Glostrup Bio til fordel for klubbens humanitære arbejde

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

     

Hjælp

Vejledning ved køb af stader via hjemmesiden www.markedsbooking.dk:

1 - Du skal oprette dig som bruger. Det sker ved at klikke på "opret bruger", og derefter udfylde felterne.

2 - Efter oprettelsen, får du mailet et brugernavn og et passord. Disse oplysninger indtaster du i de to felter som fremgår af skærmbilledet, når du klikker på "login".

3 - Vælg det marked du vil med på, efterfølgende den dato som passer dig, så kommer der en stadeoversigt frem.

4 - Vælg den stade som passer dig.

5 - Når staden eller staderne er booket, skal du godkende handelsbetingelserne, for at gå til betaling. Handelsbetingelserne godkendes ved at klikke i "accepter" feltet nederst på siden og efterfølgende klikke "fortsæt".

6 - Betalingen kan ske med dankort.
6a - Ved betaling med dankort kræves følgende indtastninger.: Først indtastes kortnummeret - de 16 tal som er præget på forsiden af kortet. Du skal IKKE indtaste kontonr. Dernæst indtastes udløbsmånden og - år (som står på forsiden af kortet eks. 07/12), samt de 3 kontrolcifre som står på bagsiden af kortet.

7 - Efter endt betaling, mailes en faktura og en stadeoversigt, som du skal printe ud, og tage med på markedet. Det er dit bevis for betaling.

 

Log ind her for booking.

 

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark