ForsideLionsfilmLions Glostrup0 % til administrationLørdagsmarked på Glostrup TorvKræmmer- og loppemarked 2019DonationerVenskabsklubLinks

Hjælp

Vejledning ved køb af stader via hjemmesiden www.markedsbooking.dk:

1 - Du skal oprette dig som bruger. Det sker ved at klikke på "opret bruger", og derefter udfylde felterne.

2 - Efter oprettelsen, får du mailet et brugernavn og et passord. Disse oplysninger indtaster du i de to felter som fremgår af skærmbilledet, når du klikker på "login".

3 - Vælg det marked du vil med på, efterfølgende den dato som passer dig, så kommer der en stadeoversigt frem.

4 - Vælg den stade som passer dig.

5 - Når staden eller staderne er booket, skal du godkende handelsbetingelserne, for at gå til betaling. Handelsbetingelserne godkendes ved at klikke i "accepter" feltet nederst på siden og efterfølgende klikke "fortsæt".

6 - Betalingen kan ske med dankort.
6a - Ved betaling med dankort kræves følgende indtastninger.: Først indtastes kortnummeret - de 16 tal som er præget på forsiden af kortet. Du skal IKKE indtaste kontonr. Dernæst indtastes udløbsmånden og - år (som står på forsiden af kortet eks. 07/12), samt de 3 kontrolcifre som står på bagsiden af kortet.

7 - Efter endt betaling, mailes en faktura og en stadeoversigt, som du skal printe ud, og tage med på markedet. Det er dit bevis for betaling.

Log ind her for booking.