Glostrup Torv

AFLYSNING GLOSTRUP TORV
Det er i sandhed en mærkværdig tid vi pt. lever i. Vi i Lions Glostrup har haft en intention om at opstarte lørdagsmarkederne den 4. juli.
Efter konsultation med politiet og relevante sundhedsmyndigheder står det imidlertid klart, at vi næppe på noget tidspunkt fra nu og til udgangen af august måned vil kunne overholde de retningslinjer, der er udstukket fra myndighederne.
Lions Glostrup ønsker ikke at gå på kompromis med reglerne, og ønsker naturligvis ikke at sætte loppernes eller gæsternes sundhed på spil.
Lions Glostrup har derfor mandag den 8. juni med beklagelse truffet den beslutning, at der ikke bliver afholdt lørdags loppemarkeder på torvet i 2020.
Lions Club Glostrup

LØRDAGSMARKED PÅ GLOSTRUPTORV
ved Glostrup Shoppingcenter

hver lørdag i perioden maj - juni - juli og august

Åbningstider kl. 9:00 til 14:00

Gratis kaffe og morgenbrød til alle lopper.

Politiske partier
Da Lions Club Glostrup er en upolitisk forening, er det ikke tilladt for politiske partier at deltage på markedet eller på anden måde agitere på eller i forbindelse med markedet.

Gratis parkering uden tidsbegrænsning på taget af Glostrup Shoppingcenter.

Stadepladser, der ikke er reserveret, sælges på dagen efter først til mølle princippet

Underholdning på torvets scene hver lørdag kl. 11:00
Se program her

Se beskrivelse af  musikken

Information og booking af stadepladser

Du kan her læse om leje af stadeplads

Du kan her læse om ordensreglementet

Du kan her se en oversigt over stadernes placering på Glostrup Torv

Markedet er et arrangement mellem Glostrup Kommune, Glostrup Shoppingcenter,  Folkebladet for Glostrup, Brøndby og  Vallensbæk og Lions Club Glostrup.