Glostrup Torv - Beskrivelse af musik

År 2021

Beskrivelse af kunstnere

26. juni og 14. august: Søren Sebber Larsen
Søren Sebber er en professionel selvlært musiker og sanger, og han kan spille på de fleste instrumenter. Han er bl.a. kendt fra Hit med sangen og Fællessang på Charlie. Han optræder han med kunstnere som Bobo Moreno, Monique, Amin Jensen, og Anette Heick for blot at nævne nogle.

12. juni: Gigi, Rask og Taube
Gigi, Rask & Taube: er en country trio, som hver især har en lang baggrund indenfor musik i forskellige genre.
De har fundet sammen i denne trio på grund deres kærlighed til country musik.
De spiller det gode traditionelle af kunstnere som blandt andre Allan Jackson, Carlene Carter og the Mavericks.

24. juli og 7. august: Basement Four
Traditionel jazz
Basement Jazzband står for traditionel jazz med et bredt repertoire af jazzklassikere og evergreens, som altid vil være et populært indslag ved arrangementer på gågaden, i indkøbscentret, på caféen, til byfesten, receptionen eller andre steder, hvor der skal skabes en glad og festlig stemning.

3. juli og 21 august: Bonafide Bluesmen
Jens Normann Nielsen – Sang og bas / Lars Horvardt – Trommer / Mogens Jensen – Guitar og kor
Bonafide Bluesmen spiller blues med engagement og nerve. Inspireret af de gamle mestre, tilsat engelsk 60’er blues, krydret med texas og et strejf af rock.

28. august: Line Dance
Glostrup Linedance blev stiftet den 11 marts 2003
Foreningen har primært til formål at udbrede kendskabet til linedance.
Men hygge, god musik og socialt samvær spiller også en væsentlig rolle.

19. juni: HH Musik v/Henrik Hansen
I over ti år har Christina Friis og Henrik Hansen leveret lækre pop og jazz-kendinge til bl.a. caféer og private arrangementer. Christina Friis har en baggrund bl.a. som sangerinde i New Orleans. Henrik Hansen er solist og akkompagnatør i forskellige sammenhænge, og begge har adskillige pladeudgivelser på bagen.

10. juli: B77 Mandskor
Mandskoret hedder B77 Mandskor fra Rødovre.
De består af 11 mænd, som alle bidrager til rigtig god underholdning.
De opnår stor succes, hver gang de optræder og de er verdensberømte i Rødovre.
Deres repertoire er en god blanding af de gode gamle dansktop sange, krydret med sange fra de fede 60'er.

31. juli: Blue Note Grinders
Blue Note Grinders er et moderne bluesband, der spiller blues med elementer af soul, funk, latin, hård rock og swing. Repertoiret er en blanding af gamle og nye bluesklassikere samt egne numre