Loppemarkeder på Glostrup Torv

LOPPEMARKED PÅ GLOSTRUP TORV
AFLYSNING
Det er i sandhed en mærkværdig tid vi pt. lever i. Vi i Lions Glostrup har haft en intention om at opstarte lørdagsmarkederne den 4. juli.

Efter konsultation med politiet og relevante sundhedsmyndigheder står det imidlertid klart, at vi næppe på noget tidspunkt fra nu og til udgangen af august måned vil kunne overholde de retningslinjer, der er udstukket fra myndighederne.

Lions Glostrup ønsker ikke at gå på kompromis med reglerne, og ønsker naturligvis ikke at sætte loppernes eller gæsternes sundhed på spil.

Lions Glostrup har derfor mandag den 8. juni med beklagelse truffet den beslutning, at der ikke bliver afholdt lørdags loppemarkeder på torvet i 2020.

Lions Club Glostrup

Vi afholder loppemarked på Glostrup Torv hver lørdag i perioden maj - juni - juli og august.
Åbningstider 9 - 14
Book stade